Håndværkerne der kan fikse alt

KH Group er en aldsige virksomhed inden for håndværks faget vi har over 20 års erfaring.

Hos KH Group er vi, trods vores beskedne alder, en yderst erfaren og velrenommeret virksomhed, der blev stiftet i februar 2019. Kompetencer er blevet slebet godt og grundigt til gennem mere end 15 år, og der er i dag nogle særdeles skarpe og funktionelle værktøjer i værktøjskassen fra forskelligartede fagbrancher, der gør, at vi kan varetage store og små opgaver samt hel- og delentrepriser.

Virksomheden er stiftet af Klaus Horsevad, der selv er lidt af en schweizerkniv, der kan det meste inden for håndværk. Vi holder til i Tårs, der ligger ved Vendsyssel, men er ikke geografisk begrænsede, da vi arbejder i hele Danmark, hvor vores arbejdskraft efterspørges.

Ud over at levere vores services til hele landet er vi også særdeles velbevandrede i Norge og Sverige. KH Group består i dag af fire fagfolk, der har hver deres unikke kompetencer, og vi er på en vækstrejse, der fører os vidt omkring. Vores motto er, at der ikke er nogen opgave, der er for stor eller lille – og derfor hjælper vi alle typer erhverv og private, der har behov for vores ekspertise.
Kvalitet, pålidelighed, ærlighed. Det er alle tre egenskaber og værdier, vi arbejder ud fra til dagligt. Om det er tømrerarbejde, murerarbejde, malerarbejde eller montagearbejde, sætter vi en stor ære i at levere til kunden store tilfredsstillelse. Vores forretning beror på høj faglig integritet, hvorfor du er i sikre hænder hos os.

Værdsætter du et bundærligt, reelt, jysk håndværkerfirma, hvor du får høj kvalitet til fordelagtige priser, er vi hos KH Group ikke mere end et kald væk 8844 1550. Om det er stort eller småt, er det lige godt; som vi siger.