Montagearbejde

Vi klarer alle former for montagearbejde

Hos KH Group kan vi klare alt inden for montagearbejde. Hvad end det er døre, vinduer, sandwichpaneler eller ventilationssystemer, der skal monteres, er du således landet det rette sted. Uanset opgavens karakter og omfang, kan vi klare den. Så enkelt er det.

Vi tilbyder vores services til private såvel som til erhverv, og ingen opgave er hverken for stor eller lille for os. Vi har de nødvendige ressourcer til at kunne varetage selv de allerstørste projekter, og du kan derfor også roligt kontakte os, hvis du har brug for en professionel montør. Vi tilbyder montage i hele Danmark, og derudover kan vi også varetage opgaver i både Norge og Sverige.

Vi beskæftiger os i høj grad med stål og kan eksempelvis montere stålspær. Desuden kan vi montere ventilationsanlæg i alle størrelser for virksomheder såvel som for privatpersoner. Vi klarer kort og godt alt inden for montage, så kontakt os endelig, hvis du søger en professionel montør.

KH Group er synonym med kvalitet fra start til slut

Hos KH Group har vi mange års erfaring med montagearbejde, og du kan derfor også være ganske sikker på, at vi leverer et godt stykke arbejde. Vi har en høj faglig stolthed, og vi ønsker at levere et solidt stykke kvalitetshåndværk hver eneste gang.

Vi er både ansvars- og kvalitetsbevidste, og vi er ikke tilfredse, før du er. Vi vil leve op til både dine og vores egne høje forventninger, og vi går derfor heller aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Du kan således ganske roligt overlade monteringen til os, for vi er perfektionister til fingerspidserne – med hænderne godt skruet på.

Når du vælger KH Group til at varetage montagen, kan du selvfølgelig forvente, at vi leverer inden for den aftalte tidsramme. Vi er pålidelige og professionelle, og derfor er det også en selvfølge for os, at alle aftaler naturligvis bliver overholdt. Det gælder uanset, om vi hjælper med monteringen af dit nye køkken, eller vi skal montere et større ventilationssystem i din virksomhed.

Kort sagt: Vi holder altid hvad vi lover – og indimellem holder og monterer vi låger.

Kontakt os, hvis du er interesseret i professionelt montagearbejde

Har du brug for hjælp til montagearbejdet, er vi det rette valg. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til tiden, og vi indgår naturligvis i tæt dialog med dig som kunde. På den måde sikre vi os, at vi opnår lige nøjagtig det resultat, du gerne vil have.

Er du interesseret i at høre mere om montage? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en snak om dit projekt og de forskellige muligheder. Desuden kommer vi gerne ud at besigtiger opgaven, hvorefter vi kommer med et ganske uforpligtende tilbud. Når vi ved, hvad vi har med at gøre, er det langt nemmere for os at komme med et kvalificeret bud på, hvad monteringsarbejdet kommer til at koste.

Generelt holder vi os nogle yderst konkurrencedygtige priser her hos KH Group. Du får altså god kvalitet til gode priser, når du vælger os som din professionelle montør. Kontakt os på telefon 8844 1550 eller info@khgroup.dk – det er ganske uforpligtende.